Καλώς ήρθατε στην Creative Milestones

Creative Milestones is the perfect choice for your business.

Η CREATIVE MILESTONES είναι ο ιδανικός συνεργάτης πωλήσεων και μάρκετινγκ μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων από όλο τον κόσμο με μεγάλη επιτυχία. Μετά από 29 χρόνια εμπειρίας, στον κόσμο των επιχειρήσεων ,αποφασίσαμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε επάγγελμα, καθώς  πιστεύουμε ότι μόνο όταν αγαπάς πραγματικά την δουλειά σου μπορείς να ξεχωρίσεις και να είσαι ο καλύτερος στον τομέα σου.

Επικεντρωνόμαστε σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία – τη δημιουργία στρατηγικών και την παροχή ιδεών και υπηρεσιών που θα αφήσουν μια διαρκή κληρονομιά. Βοηθάμε τους πελάτες μας ,να είναι καλύτερα προετοιμασμένοι για μελλοντικές προκλήσεις  και να πετύχουν τους στόχους τους.

Η μεγαλύτερη ικανοποίηση στη δουλειά μας είναι να πετυχαίνουμε και να υλοποιούμε ιδέες και υπηρεσίες που θα δώσουν υπεραξία και μοναδικά μονοπάτια στους ευχαριστημένους πελάτες μας.

Said another way, this work is a journey!!!

Κατερίνα ΠαπαιωάννουCEO

Όραμα μας

Αποστολή μας αποτελεί η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου μέσω δημιουργίας και διατήρησης ενός εργασιακού περιβάλλοντος το οποίο θα είναι υγιές, με σεβασμό προς τους συνεργάτες, παροτρύνοντας το ανθρώπινο δυναμικό μέσω κινήτρων και θα προσφέρει ένα ευχάριστο χώρο εργασίας.
Όλα τα παραπάνω θα έχουν ως άμεσο αποτέλεσμα την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας μέσω υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

We are helping our people to be better prepared for future challenges.

We’re about being there for our clients when it really matters to expand communications strategies  and brand awareness!!

We’re Here To Help Your Business

Through Creativity, Integrity & Innovation

SERVICES

Online Shop