ΒΡΑΒΕΣΥΣΗ ΣΤΑ GREEK EXPORT AWARDS 2019

Μια    εξαιρετική   τιμητική διάκριση για την Creative Milestones πραγματοποιήθηκε από τα GREEK EXPORT  AWARDS 2019 ,   για την επιβράβευση των   υψηλού επιπέδου συμβουλευτικών υπηρεσιών, στον κλάδο των εξαγωγών που παρέχονται σε επιχειρήσεις και οργανισμούς . Η πολυμελής Κριτική Επιτροπή, με εξέχουσες προσωπικότητες από τον θεσμικό και επιχειρηματικό κόσμο, καθώς και το κοινό με ξεχωριστή ψηφοφορία,  ανέδειξαν την Creative Milestones  στην δεύτερη θέση με SILVER AWARD  στην κατηγορία TOP EXPORT CONSULTANT .

Για 8n  συνεχή χρονιά, η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με την Ethos Awards, το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ διοργανώσαν ,τα εξαγωγικά βραβεία Greek Exports Awards 2019 στις 22 Νοεμβρίου 2019 στο Divani Apollon Palace & Thalasso, προκειμένου να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τους ανθρώπους, τις ιδέες και τις συνεργασίες μεταξύ των κορυφαίων εξαγωγικών επιχειρήσεων της χώρας.

Η Creative Milestones, έχει στόχο να παρέχει υψηλού επιπέδου συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Στόχος  είναι η εξωστρέφεια των Ελληνικών επιχειρήσεων αλλά και η επαγγελματική προβολή των προϊόντων τους μέσα από τις σύγχρονες στρατηγικές μάρκετινγκ.

Η Creative Milestones, διαθέτει  μεγάλη γνώση για τον  Ελληνικό τομέα τροφίμων και των προϊόντων που παράγονται στην Ελληνική Γη, με ιδιαίτερη εξειδίκευσή στον τομέα των αγροτικών προϊόντων.

Έχει αναπτύξει ένα εντυπωσιακό και ενδιαφέρον δίκτυο με επαφές αγοραστών στο λιανικό εμπόριο, το εμπόριο εισαγωγών-εξαγωγών, την επεξεργασία τροφίμων και την υπηρεσία τροφίμων. Η υποστήριξη των εξαγωγών είναι η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας , καθώς η εξωστρέφεια είναι μονόδρομος.

Για πληροφορίες:

Κατερίνα Παπαϊωάννου, info@creativemilestones.com